Az egérpadból kapja az áramot a Razer egere

razer hyperlux mamba firefly egér gamer játék videojáték
A Firefly HyperFlux egérpad és a Mamba HyperFlux egér
Vágólapra másolva!
Egyáltalán nincs akku a vezeték nélküli Mambában.
Vágólapra másolva!

A játékosok többsége jól elvan a vezetékes egerekkel, sőt: egyesek konkrétan preferálják azokat, hiszen egyrészt nem kell az elemek vagy az akku lemerülése miatt aggódni, másrészt a vezeték nélküli adatátvitel növeli a késleltetést, harmadrészt pedig az elemek vagy az akku túlságosan nehézzé tehetik az egeret.

A Firefly HyperFlux egérpad és a Mamba HyperFlux egér Forrás: Razer

A Razer most megoldotta az összes problémát: a HyperFlux vezeték nélküli áramellátó rendszere lehetővé teszi, hogy az egérpad közvetlenül árammal lássa el az egeret,

így az nem tud lemerülni, és extra súlya sincs.

A késleltetés is rendkívül minimális lesz, hiszen az egér jeleit az egérpadba integrált vevőegység veszi, majd az egérpad USB kábelén keresztül továbbítja a számítógépnek. Annyira minimális az egér és vevőegység közti távolság, hogy hardcore gamer legyen a talpán, aki bármilyen extra késleltetést is észrevesz.

Jelenleg a Razer két terméke támogatja a rendszert: a Firefly HyperFlux egérpad és a Mamba HyperFlux egér. A kettő egybecsomagolva 280 euróba (~87 ezer forintva) kerül majd, még az idei első negyedévben megkezdődik a forgalmazásuk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!