Elriasztja az erőszaktevőket a bűzlő karkötő

invi bracelet karkötő önvédelem nemi erőszak
Invi Bracelet
Vágólapra másolva!
Elvileg felfordul a támadók gyomra az erős és átható szagtól.
Vágólapra másolva!

Jó néhány önvédelmi eszköz áll a nők rendelkezésére, azonban hatalmas problémát jelent, hogy a megtámadásuk esetén egyszerűen nincs idejük elővenni és működésbe hozni azokat. A holland Invi most bemutatott egy különleges karkötőt a CES-en, ami képes lehet megoldani ezt a problémát.

Invi Bracelet Forrás: Invi

Az Invi Bracelet ránézésre egy ártatlan karkötőnek tűnik, azonban a csukló külső felénél lévő fém részében egy tartály található. Támadás esetén gyorsan meg kell nyomni a biztosítópecket a tartályos résznél, majd meg kell rántani a csukló belső részénél lévő fémet, mire a tartály kiereszti a benne lévő folyadékot.

Levegővel érintkezve a folyadék légneművé válik, és pillanatokon belül egy rendkívül büdös felhőbe burkolja az áldozatot.

Állítólag olyan szinten büdös szagról beszélünk, hogy a támadóknak szinte garantáltan felfordul tőle a gyomruk, és elmegy a kedvük az erőszaktevéstől, a remények szerint inkább menekülőre fogják. A karkötő természetesen a viselőjét is megdolgozza, de egy kis rosszullét semmi ahhoz képest, amit sikerülhetett megelőzni a karkötővel.

Invi Bracelet Forrás: Invi

Az Invi Bracelet már megvásárolható a gyártó webshopjából, bruttó 60 euróba, durván 19 ezer forintba kerül. Hírünk írásakor a szállítás ingyenes volt, európai címek esetén a szállítási idő tipikusan 3-8 munkanap.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!