10 GB memóriát kaphat a Vivo mobilja?

vivo xplay7 android okostelefon
Vágólapra másolva!
A kijelzőjét pedig 4K felbontásúnak pletykálják.
Vágólapra másolva!

Ritkán szoktunk bizarr mobilos pletykákról beszámolni, hiszen általában túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek. Most kivételt teszünk, a kínai forrásból származó információk állítólag egy olyan személytől származnak, aki a tiltások ellenére bőszen fotózgatott a Vivo egyik bizalmas prezentációján. Elég hitelesnek tűnnek a fotók, de természetesen nem nagy kihívás ilyesmit hamisítani, így erős fenntartásokkal kezelendő pletykák következnek.

Forrás: Sina Weibo

A lényegre térve a forrás azt állítja, hogy a mobilgyártó talán az év vége felé egy újabb, kimondottan gamereknek szánt mobillal fog előrukkolni, a Razer Phone közvetlen ellenfeléről van szó. A Vivo Xplay7 legnagyobb érdekességeit a 10 GB rendszermemória, a 4K felbontású érintőkijelző, és az érintőkijelző alá helyezett ujjlenyomat-olvasó adhatják. Ezen túlmenően a mobil előlapjának a 92,9 százalékát töltheti ki a megjelenítő.

Forrás: Sina Weibo

A további pletykált specifikációk közül kiemelhető még a Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet, a modelltől függően 256 vagy 512 GB háttértár, továbbá a 4× optikai zoomra képes, dupla hátlapi kamerás képalkotó rendszer.

Jelenleg egyetlen mobilban sincs 4K felbontású kijelző, de a Sony nemrégiben pedzegette, hogy szeretne ilyen készülékeket piacra dobni, ez nem sci-fi kategória. A kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó alapján a Vivo állítólagos mobiljába OLED panel kerülhet, más típussal egyelőre nem működik ez a fajta biometrikus szenzor.

A 10 GB memóriára pedig csak annyit tudunk mondani, hogy technikailag már régóta lehetséges, csak erős túlzás.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!