Egyáltalán nem lehet majd egyéni hangszínbeállításokat használni.

Rendkívül korlátozott körben, de február 9-én végre piacra kerül az Apple HomePod okoshangszóró. A tavaly bejelentett terméken az elvárhatónak megfelelően elérhető lesz a Siri hangasszisztens, azonban a gyártó válójában a remek hangzásvilágával szeretné eladni a terméket, érdemben ez különbözteti meg a riválisoktól.

A HomePod okoshangszóró bizonyult az Apple WWDC 2017 legérdekesebb újdonságánakForrás: Apple

Azt eddig is tudtuk, hogy a HomePod képes a hanghullámok visszaverődése segítségével feltérképezni a környezetét, hogy az egyedi akusztikai sajátosságok figyelembe vételével finomítsa a hangzást. Viszont újdonság, hogy az okoshangszórót vásárlók nem lesznek képesek állítani a zenék hangszínét, ezt megteszi helyettük a kütyü.

Méghozzá számonként.

A friss információt az Apple internetes szoftverekért és szolgáltatásokért felelős illetékese árulta el PollStar konferencián. Eddie Cue szerint a számok előre definiált hangszínbeállításait az Apple belsős analitikai szolgáltatásával generálták.

Mint említettük, a 349 dolláros Apple HomePod egyelőre csak limitál körben lesz kapható: február 9-től első körben az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, továbbá Ausztráliában kerül piacra, majd tavasszal Németországban és Franciaországban is megkezdődik a forgalmazása.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!