11 ezren álltak sorba az 50 dolláros iPhone-ért

malajzia switch apple végkiárusítas
A bevásárlóközponton kívül is hosszasan gyűrűzött a sor
Vágólapra másolva!
A demózásra használt, régi eszközeit értékesítette volna a maláj Switch.
Vágólapra másolva!

A durván leárazott almás termékek iránt mindig nagy az érdeklődés, hát még a szimbolikus összegekért osztogatottak iránt. Az Apple egyik malajziai viszonteladója ezt első kézből tapasztalta meg, miután úgy döntött, hogy szinte ingyen megválik az elmúlt években felhalmozott, bolti demózásra használt eszközeitől. Tényleg jó áron: iPhone 50 dollártól, iPad 100 dollár alatt, MacBook Air 150 dollárért, iMac 250 dollárért.

A bevásárlóközponton kívül is hosszasan gyűrűzött a sor Forrás: Switch (Facebook)

A vállalat úgy döntött, hogy az egyszerűség kedvéért az országban lévő több tucat boltjából összehordja egy helyre a kiárusítani kívánt eszközöket, összességében talán 200 darab mobileszközt és számítógépet gyűjtött össze a Kuala Lumpur-i MyTown Shopping Mallban lévő üzletében.

A hihetetlen árak és a rendkívül kevés termék kombinációjából már előre tudni lehetett, hogy ebből baj lesz, de arra a Switch sem számított, hogy a péntek reggeli nyitásra

olyan 11 ezer ember torlódik fel az üzlet előtt.

A helyszíni beszámolók alapján az érdeklődők egy az egyben megtöltötték a bevásárlóközpont első emeletét, továbbá magát az épületet is majdnem körülölelte a sor. A tömeget látva a Switch biztonsági okból lefújta a végkiárusítást.

Egyelőre nem világos, hogy a Switch mikor és hogyan szabadul majd meg a termékektől, érzésünk szerint online végkiárusítással kerül majd pont az ügy végére.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!