Pizza rendelhető a Pizza Hut cipőjével

pizza hut pie tops ii okoscipő bluetooth
Gombnyomással rendelhetnek pizzát a Pie Tops II viselői
Vágólapra másolva!
Még a médialejátszást is leállítja a futár megérkezésekor.
Vágólapra másolva!

Fiatalok tömegeit vonzza a March Madness néven emlegetett egyetemi kosárlabda-bajnokság az Egyesült Államokban. Az esemény szponzorai persze nem riadnak vissza a kreatív trükköktől a minél hatékonyabb megszólításuk érdekében, tavaly a Pizza Hut például a gombnyomásra pizzát rendelő sportcipőjével menőzött a fiatalság előtt.

Gombnyomással rendelhetnek pizzát a Pie Tops II viselői Forrás: Pizza Hut

Sajnos a reklámnak akadt egy apró szépséghibája: nem lehetett megvenni a cipőt. Ennek apropóján a Pizza Hut illetékesei idén az újramelegítés mellett döntöttek: a Pie Tops most bemutatott második változata már elérhető lesz, bár csak nevetségesen limitált, 50 darabos példányszámban.

A Pie Tops II természetesen Bluetooth segítségével párosítható a viselőjének az okostelefonjához, a cipőn lévő gomb lenyomásával rendelhető meg az appjában előre kiválasztott pizza. Az idei második generációs cipő annyiban különbözik a tavalyitól, hogy a pizzafutár megérkezésekor már képes magától leállítani a médiaeljátszást, adott esetben akár a tévén is.

Az első néhány pár Pie Tops II március 19-én válik majd elérhetővé a hbx.com portálon, de egyelőre nem világos, hogy milyen árazást sikerült kitalálni hozzá.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!