[Frissítve] Holnap mutatkozhat be a Shadow of the Tomb Raider

rise of the tomb raider kep 2
Vágólapra másolva!
Szeptemberben kerülhet piacra a várva várt kalandjáték.
Vágólapra másolva!

A napokban világszerte megkezdődik az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider mozifilm vetítése, hazánkban holnap lesz a premier. Most kiderült, hogy nem csak ennek örülhetnek március 15-én a játéksorozat rajongói, magyar idő szerint délután háromkor ugyanis megtörténhet a következő videojáték bejelentése.

Rise of the Tomb Raider Forrás: Square Enix

Az információ egyenesen a Tomb Raider hivatalos webhelyéről származik. Első pillantásra csak egy napfogyatkozás és egy időpont látható a weblapon, azonban a forráskódjából jó néhány további érdekesség is kileshető: például a pletykáknak megfelelően a játék címe tényleg Shadow of the Tomb Raider lesz, és Lara Croft eredettörténetét fogja lezárni.

A forráskód szerint a Shadow of The Tomb Raider a debütálásával párhuzamosan előrendelhetővé is válhat, noha az előrendelőknek járó jutalmakat, továbbá a játék különféle kiadásait csak április 27-én jelentheti majd be a Square Enix. A kiadása 2018. szeptember 14-én történhet meg, szimultán válhat elérhetővé PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Frissítés: megtörtént a bejelentés.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!