Már társkereső önéletrajzot is készíthetünk

Where you lead me I'll follow Couple - Relationship Real People Candid Travel People Traveling Young Couple Holiday Young Women Women Females Young Men Men Males Two People Weekend Activities City Life Dating 20-29 Years Young Adult Adult Backpack Smiling
Shot of a young couple exploring a foreign cityhttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pu/shoots/805861.jpg
Vágólapra másolva!
A meglévő társkeresők okozta frusztráció szülte a szolgáltatást.
Vágólapra másolva!

Világszerte egyre elfogadottabbá válik az internetes társkeresés, elvégre a segítségével olyan emberekkel ismerkedhetnek meg a felhasználók, akikkel soha nem találkoznának. A randiszolgáltatások piaca is meglehetősen széles, a különféle webhelyek és appok eltérő szemlélettel próbálják prezentálni egymás számára a társkeresőket, de persze mindegyik formátumának megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Forrás: Getty Images/pixdeluxe/Josh Hodge

A formátumok okozta frusztrációból született meg az Apply to Date webszolgáltatás. Az ötletgazda és fejlesztő Lucy Guo magyarázata szerint például a Tindert túlságosan felületesnek találta, míg az OkCupidon a többnyire haszontalan, szinte statisztikai jellegű információk túltengéséből lett elege.

Az Apply to Date lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy készítsenek magukról egy társkereső „önéletrajzot". A szöveges rész az általános bemutatkozás, a háttérinformációk, és a kit keresek szegmensekből áll, mindhárom szabad terjedelmű. Az írott szöveget fotók és közösségi médiás profilok linkjei egészíthetik ki.

Ez a formátum azért jó, mert elég sok lényegi információt képes átadni a felhasználókról, ráadásul kölcsönös szimpátia esetén személyre szabott ötletekkel szolgálhat a beszélgetések beindításához.

Ha elkészültek a szolgáltatásban lévő bemutatkozásukkal a felhasználók, akkor bármely szabadon választott webhelyen (a készítő szándéka szerint tipikusan randioldalakon) megoszthatják a linkjét. Ezenfelül az Apply to Date közvetlenül is lehetővé teszi a felhasználók számára a többi felhasználónál való jelentkezést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!