Huawei P20, P20 Pro, P20 Lite: itt vannak a magyar árak

Huawei P Series
A Huawei P széria teljes pompájában
Vágólapra másolva!
Miután alaposan lenyűgözött bennünket a kínai vállalat bemutatója, nem kellett sokat várni, hogy megtudjuk, milyen árakon lehet hozzáférni az idei Huawei P Széria három tagjához. A szolgáltatókhoz is érkeznek a készülékek.
Vágólapra másolva!

Március 30-tól április 15-ig előrendelhetők a Huawei legújabb okostelefonjai, és ráadás kiegészítők is járnak hozzájuk. A P20 és P20 Pro mellé 360 panoráma kamera, a P20 lite mellé sport Bluetooth fülhallgató jár.

Sokak érdeklődését felkeltették az új Huawei-telefonok a párizsi bemutatón, és az utána rendezett sajtóeseményen Forrás: Origo

A P20 Pro 269 990 Ft, a P20 209 990 Ft, a P20 lite pedig 119 990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron kerül a hazai boltok polcaira.

Mindhárom készülék nagyon erős kamerával rendelkezik, a P20 Pro világ első okostelefonja, amelyet tripla – egy 40 MP-es színes, 20 MP-es monokróm és egy 8 MP-es teleobjektív lencséből álló – Leica hátlapi kamerával szereltek fel. A P20 Pro és a P20 kameráját mesterséges intelligencia segíti, a P20 lite pedig dupla kamerával és arcfelismeréssel érkezik idén áprilisban.

Mindhárom modell előrendelhető mindhárom hazai szolgáltatónál,

illetve a kiskereskedelmi partnereknél március 30 és április 15 között ráadás kiegészítőkkel. A készülékeket április 16-tól lehet átvenni, illetve ekkor kerül az új széria az üzletek polcaira is.

Frissítés: a Telekom weboldala szerint náluk már ma (29.) elindult az előrendelés.

Színek:

  • P20 Pro: Éjfekete, Holdfény kék, Alkonyat lila
  • P20: Éjfekete, Holdfény kék, Aranyló rózsaszín
  • P20 lite: Lagúna kék, Sakura rózsaszín, Éjfekete
Az idei Huawei P Szériához tartozó készülékek Forrás: Origo

A Huawei a P20 és P20 Pro esetében a 2 év teljes körű gyártói garancián túl Prémium Szervizt biztosít a vásárlóknak, amely tartalmaz egy 3 hónapos garanciát kijelzőtörés, vagy karcolódás esetén, illetve "Háztól házig" szervizt, amely a gyártó ügyfélszolgálatán keresztül megrendelhető (az ügyfél által megadott címről futár viszi el a hibás készüléket és az ügyfél által meghatározott címre szállítja vissza a megjavított terméket).

A Csodanő is a Huawei arca lett

Újabb világsztár csatlakozott a Huawei márkanagyköveteihez Gal Gadot személyében. A vállalat Párizsban, egy exkluzív sajtóeseményen jelentette be az együttműködést a világhírű szuperhőst alakító izraeli színésznővel, aki idén márciustól a P20 széria hivatalos arca lett.

Gal Gadot Forrás: Janus van den Eijnden/Janus Van Den Eijnden

A Huawei legújabb zászlóshajó termékei, a P20 és P20 Pro nemcsak a legjobb technológiát nyújtják a felhasználóknak, hanem ötvözik a szépséget és a teljesítményt. Ezekre a tulajdonságokra építve a Huawei tudatosan választ olyan hősöket kampányai élére, mint a magyar Iron Lady, Hosszú Katinka, vagy a képregény univerzum fáradhatatlan amazonja, Gal Gadot.

A modern nő megtestesítője, aki egyszerre sikeres színésznő, kétgyerekes édesanya, azaz igazi „csodanő",

aki kiáll az elvei mellett és egy személyben testesíti meg mindazt, amiben a Huawei elhivatottan hisz: a kifogástalan eleganciát, a tökéletességre való törekvést, az erőt és a kitartást - áll a vállalat közleményében.

„Számomra az okostelefonom nem csak egy egyszerű eszköz. Segít megmutatni, ki vagyok valójában, tükrözi a stílusom és megbízható társam a mindennapi kihívásaim során. A fotózási képességei mellett P20 Pro gyorstöltési funkciója az egyik legnagyobb segítségem a mindennapokban: magabiztosságot ad, hogy a körülményektől függetlenül bárhol bármikor képes vagyok gyorsan és biztonságosan elintézni a legfontosabb teendőimet." – mondta a színésznő.

Gal Gadot a Wonder Woman című filmben Forrás: InterCom

„Nap, mint nap képek ezreit készítem a telefonommal, hogy tápláljam a bennem élő művészt, de első alkalommal nem vettem észre, milyen könnyen az életem részévé vált a mesterséges intelligencia. A P20 Pro használatakor nem kell aggódnom azon, hogy tökéletesre sikerül-e a kép, amit a közösségi média oldalamra töltök fel, a megfelelő beállításokat a készülék magától ajánlja fel és állítja be számomra." - tette hozzá Gadot.