A Dell notebookokkal jól lehet csalni a játékokban

playerUnknown's battlegrounds
PlayerUnknown's Battlegrounds
Vágólapra másolva!
Kellemetlen helyzetbe hozta a gyártót az egyik kínai sajtósa.
Vágólapra másolva!

A múlt héten az Intel egy komolyabb sajtóeseményt szervezett Pekingben, amelyen hivatalosan is útjára indította a nyolcadik generációs Core processzorokat a kínai piacon. Szokás szerint az Intel minden valamirevaló számítógépgyártó partnere részt vett a rendezvényen, bemutatták az új processzorokat használó számítógépeiket, nagy hangsúlyt fektetve a drága gamer modellek ajnározására.

PlayerUnknown's Battlegrounds Forrás: Bluehole

Az eseményt a Dell kínai sajtósa mentette meg az unalomba fulladástól. Prezentációja során Sally Xiao kiemelte, hogy a kínai gamerek sokkal innovatívabbak a külföldi társaiknál, így szeretnek olyan „beépülőket" futtatni az online játékaik során, amelyeknek hála például a megengedettnél sokkal gyorsabban futhatnak, vagy egy csapásra tíz autót is felrobbanthatnak.

Magyarán szeretnek csalni.

Éppen ezért is Xiao szerint számukra különösen megfelelhetnek az új Dell G Series laptopok, ugyanis a bennük lévő erős processzoroknak hála a gamerek sok-sok „beépülőt" futtathatnak egyszerre, így TOP játékosok lehetnek.

A szóvivő demonstrálta is az új Dellek cheatelési erejét: a háta mögötti nagy képernyőn ment egy gameplay videó, hogy milyen szuperül lehet velük csalni a PUBG-ben.

A vicces marketingkampányra az ausztrál PC PowerPlay magazin egyik írója hívta fel a figyelmet, aki személyesen is részt vett a Dell bemutatóján. Utólag megkereste az ügy kapcsán a gyártó ausztrál kirendeltségét, amely mélyen elítélte a kínai sajtósának kreatív marketingfogását, és elhatárolódott az online játékokban való csalásra buzdítástól.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!