A Huawei legújabb csúcstelefonját, a P20 Pro-t választották a legjobb okostelefonnak (Best Photo Smartphone) az idei TIPA Awards választáson. A világ elsőszámú fotómagazinjainak szerkesztőiből álló 29 tagú zsűri választotta a 2018-as év egyik legjobb termékének a készüléket. Mi most egy fotógalériával illusztráljuk, mit tud a gyakorlatban a mobil.

A TIPA Awards zsűrije szerint a P20 és P20 Pro készülékek Leicával közösen fejlesztett kamerái az okostelefon fotózás új mérföldkövét jelentik.

A Huawei P20 Pro nemcsak a TIPA-nál kapott komoly elismerést a közelmúltban, a Huawei P20-szal a valaha adott két legmagasabb összesített pontszámot kapta a kamerák és a képminőség mérésével és értékelésével és iparági rangsorolásával foglalkozó legismertebb, független szakmai portálnál, a DxOMark-nál. Erről az Origo is beszámolt már korábban. A portál azzal indokolta a magas pontszámokat, hogy bár a gyártók évről évre újabb fejlesztésekkel rukkolnak elő, de a Huawei most mintha két generációt ugrott volna. Az alábbi galériával bemutatjuk, mit tud a P20 Pro, az egyes fotókon lévő vízjel opcionális, ki- és bekapcsolható a kameraszoftverben.

Huawei P20 Pro tesztfotók - a képre kattintva galéria nyílik!Forrás: Origo