Gamer hotelszobával újított az Alienware

alienware panama hilton szálloda szoba gamer
Az Alienware gamer szobája a Panama Hiltonban
Vágólapra másolva!
A Hilton Panama ad helyet a kétágyas szálláshelynek.
Vágólapra másolva!

Ugyan a jobb szállodák tipikusan próbálnak haladni a korral és kiszolgálni az ügyfelek igényeit, de a játékosokra eddig nagyon kevesen gondoltak. A tévé és a WiFi már mindenhol alapszolgáltatások, de a turistáskodó vagy üzleti úton járó gamerek talán jobban örülnének annak, ha tévézés vagy netezés helyett inkább játszhatnának a lefekvés előtt.

Az Alienware gamer szobája a Panama Hiltonban Forrás: Alienware

A Dell tulajdonában lévő Alienware most az ötcsillagos Hilton Panama hotelben berendezett számukra egy dedikált szobát, a kétágyas helyiség bérlése éjszakánként 349 dollárba, durván 109 ezer forintba kerül. Ezért cserébe két játékokkal előtelepített számítógéphez férnek hozzá a vendégek: egy 34 hüvelykes monitorra csatlakoztatott Alienware 15 laptophoz, továbbá egy 65 hüvelykes 4K tévére kötött csúcs asztali számítógéphez. Az asztali gépet egy 5.1-es hangrendszer is kiegészíti.

A szoba további említésre méltó tartozékai közül kiemelendő az autóversenyzős játékokhoz specializált szék, az Oculus Rift VR-headset, az Xbox One Elite gamepad, továbbá a játékok történéseire reagáló hangulatvilágítás.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!