Remélhetően ez már nem lesz nevetség tárgya.

Mindenki tett már olyat az életében, amire egyáltalán nem büszke, Dwayne Johnson például a 2005-ben kiadott DOOM filmben való szereplését nem szereti firtatni. A majdnem kétórás mozi ugyan egy fokkal jobb volt a korszak jellemzően Uwe Boll által rendezett videojáték-adaptációinál, azonban így is kínosan gyengére sikerült. Még a 65 millió dolláros büdzséjét sem tudta visszahozni, 56 millió dolláros bevétellel merült többé-kevésbé a feledés homályába.

DOOM (2016)Forrás: id Software

Az id Software fejlesztőcéget és a Doom jogait birtokló Bethesda Softworks az elmúlt hetekben többször is célzott arra, hogy a június közepén megrendezésre kerülő E3 játékkiállításon a népszerű szériával kapcsolatos bejelentéseket is tenni fog. Egyelőre nem világos, hogy bemutatkozik-e a következő játék, de a második film érkezését biztosra vehetjük.

Az információt Nina Bergman árulta el a Twitterén, a színésznő már aláírta a szerződését a Universal Pictures kiadóval. Állítása szerint a forgatókönyv számottevően jobb, mint amit az első DOOM filmben használtak, továbbá „nagyon királynak" tartja a rendezőt.

Mindezek alapján a film gyártása jelenleg korai fázisban van, még a forgatása sem kezdődött meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!