Visszatérőben a kagylómobilok?

motorola razr v3 alapmobil kagylómobil
Motorola RAZR V3
Vágólapra másolva!
Divatot indíthatnak a fiatalok körében a hírességek.
Vágólapra másolva!

Az okostelefonok a hétköznapi élet megkönnyítésére és színesebbé tételére lettek kitalálva, ehhez képest viszont a mobilozók jókora része inkább csak a telefonja, továbbá a rajta keresztül elérhető internetes szolgáltatások rabjává vált. Valószínűleg sokakban felmerült már, hogy időnként jó lenne megszabadulni a készülék felvételének puszta csábításától is, de persze a térképről való teljes lelépés nélkül.

Motorola RAZR V3 Forrás: PhoneDog / Youtube

Elképzelhető, hogy részben emiatt, részben pedig puszta divatból újból népszerűvé válhatnak az alapmobilok. A CBC beszámolója szerint az elmúlt hetekben többek közt Rihannát, Daniel Day-Lewist és Kim Kardashiant is kagylós kialakítású alapmobilok használatán kapták, ők pedig elég nagy rajongótáborral rendelkeznek ahhoz, hogy közvetlenül és közvetve globális trendet indítsanak el a fiatalok körében.

Persze a hírességek szinte biztosan nem az elsődleges mobiljukként használják az alaptudású készülékeket, és nem világos, hogy milyen megfontolásból tették félre az okostelefonjaikat. Akármi is álljon a háttérben, a tettük sok fiatalnak üthet szöget a fejébe.

Érdekességként megemlítendő, hogy például Kim Kardashian legfiatalabb rajongói jó eséllyel

az életükben nem használtak még alapmobilt, ők már az okostelefonos érába születtek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!