A szexualitás ábrázolása mindig is része volt az emberiségnek, amit tökéletesen bizonyítanak azok a képzőművészeti leletek, amelyek meztelen nőket, férfiakat, illetve magát az aktust örökítik meg. A téma mindig is izgatta az embereket, így nem csoda, hogy a személyi számítógépek univerzumában ugyancsak megjelent az erotika.

És most nem is arra gondolunk, hogy pornográf képeket vagy filmeket lehet nézegetni egy monitoron, hanem hogy léteznek konkrétan olyan interaktív programok, játékok, amelyeknek kisebb-nagyobb mértékig része a szex, illetve annak grafikai eszközökkel történő megjelenítése.

Egy rövid összeállítást is készítettünk arról, hogyan változott mindez az elmúlt néhány évtizedben. Ez pedig a derülség mellett tökéletesen alkalmas arra is, hogy bemutassuk, mennyit fejlődtek a személyi számítógépek a hőskortól, tehát a nyolcvanas évek elejétől mostanáig, a brutális teljesítményű gamer laptopok, asztali gépek és konzolok koráig.

Klikkeljen a Hölgyre, hogy további szexi - vagy vicces - képeket nézegethessen a virtuális erotika műfajából!Forrás: Origo

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!