Különleges akciójáték lett rövid ideig ingyenes

ziggurat videojáték
Ziggurat
Vágólapra másolva!
Örökre beszerezhető a lövöldözős-varázslós Ziggurat.
Vágólapra másolva!

Már csak egy hét van hátra a számítógépes játékokat digitális formában áruló GOG nyári leárazásából, így a vállalat a jó ideje bevett szokásához híven nekiállt ingyen játékot osztogatni, hátha így sikerül bevonzania még néhány ügyfelet. Így vagy úgy, de magyar idő szerint 2018. június 13. (szerda) délután 3 óráig bárki ingyen hozzáadhatja a felhasználói fiókjához a Zigguratot.

Ziggurat Forrás: Milkstone Studios

A pozitív értékeléseket kapott, még 2014-ben megjelent Ziggurat a pörgős, belső nézetű akciójátékok táborát erősíti. A tipikusan 12 euróba kerülő alkotás arénaszerű harcot kínál, azonban nem csak fegyverekkel irthatóak benne az ellenségek, hanem varázslatok is rendelkezésre állnak. A pályák véletlenszerűen generáltak, így az újrajátszhatóságával sincs probléma.

A játék beszerzéséhez csak regisztrálni kell egy ingyenes felhasználói fiókot a GOG-ban (már ha ez még nem történt volna meg), majd a játék termékoldalán rá kell kattintani a zöld „Get It Here" gombra. Erre a Ziggurat véglegesen hozzárendelődik a felhasználói fiókhoz, és letölthetővé válik a telepítőkészlete Library menüből.

A Ziggurat Windows mellett macOS és Linux rendszereken is futtatható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!