[Frissítve] Horrorjátékra csaphatnak le a PC-sek

layers of fear videojáték
Layers of Fear
Vágólapra másolva!
Péntek délutánig ingyenes a Layers of Fear.
Vágólapra másolva!

Egyelőre nem úgy tűnik, mintha strandidő készülődne a hétvégén, szerencsére a gamereknek tudunk ajánlani alternatív szórakozási lehetőséget: rövid időre ingyenessé vált a Steamen a Layers of Fear horrorjáték. A pozitív értékeléseket kapott címet az érdeklődők 2018. június 15. (péntek) délután 5 óráig adhatják hozzá örökre a játékkönyvtárukhoz.

Layers of Fear Forrás: Bloober Team SA

A fejlesztők egy pszichedelikus horrorjátéknak nevezik az alkotást, amely fókuszában a történetmesélés és a felfedezés áll. A játékosoknak egy folyamatosan változó, viktoriánus kori kastélyban kell kóborolniuk, egy fő művét befejezni kívánó, nem teljesen épelméjű festő bőrébe bújva.

A Layers of Fear beszerzéséhez csak egy ingyen regisztrálható Steam-fiókra van szükség. A Steam kliensprogram telepítése és a bejelentkezés után be kell hozni a játék termékoldalát, majd a zöld „Játék telepítése" gombra való kattintás után az örökre hozzárendelődik a felhasználói fiókhoz.

Frissítés: a játék macOS-re és Linuxra is elérhető, nem csak windowsos PC-ken futtatható. Az alternatív rendszerű számítógépekkel rendelkezők is az előző bekezdésben taglalt módon szerezhetik be.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!