Jön a SwiftKey a Windows 10-be

microsoft windows 10 swiftkey
A Windows 10 is megkapja a SwiftKey billentyűzetet
Vágólapra másolva!
Két éve vásárolta meg a billentyűzet fejlesztőjét a Microsoft.
Vágólapra másolva!

Csütörtök este újabb előzetest kaptak a Windows 10 idén ősszel érkező második óriási frissítését tesztelők. A fast ring kiadási csatornában elérhetővé vált build 17692 változat az előző heti kiadáshoz képest csak kisebb újdonságokat hozott, a legérdekesebb fejlesztését pedig az jelenti, hogy a SwiftKey technológiájára épülő virtuális billentyűzetet kapott.

A Windows 10 is megkapja a SwiftKey billentyűzetet Forrás: Microsoft

Az Android és iOS rendszerekre is elérhető SwiftKey az egyik legjobb virtuális billentyűzet a piacon, a gombok nyomkodása mellett támogatja a húzásos szövegbevitelt is. Ettől függetlenül a talán legfontosabb funkciója, hogy a gombok feletti sávjában folyamatosan szavakat ajánl, ezzel esetenként drámaian lerövidítve a kívánt szöveg begépeléséhez szükséges időt.

Tanul is a felhasználótól: felveszi a szótárába az egyéni kifejezéseket, továbbá nagyobb valószínűséggel ajánlja azokat a szótárában már meglévő kifejezéseket, amelyeket az adott személy gyakran használ.

A SwiftKeyt még 2016 áprilisában vásárolta meg a Microsoft, azonban egészen eddig nem sokat kezdett vele, bár a klaviatúra mobilos verziói szerencsére rendszeresen frissülnek új funkciókkal és hibajavításokkal.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!