Fejhallgatón dolgozik az Apple

apple, beats, dr. dre, beats by dr. dre, fejhallgató
NEW YORK, NY - MAY 09: Beats headphones are sold in an Apple store on May 9, 2014 in New York City. Apple is rumored to be consideringing buying the headphone company for $3.2 billion. Andrew Burton/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Jövőre új AirPods és HomePod termékek is érkezhetnek.
Vágólapra másolva!

Az Apple titkaival kapcsolatban feltűnően jól értesült Bloomberg azt állítja, hogy a vállalat számos kiegészítőt készül piacra dobni a következő év első felében. A legérdekesebb információ, hogy a gyártó egy saját márkás, prémium fejhallgatón dolgozik, amely drágább lesz a jelenlegi Beats füleseknél. Elvileg a Sennheiser és a Bose felső kategóriás modelljei ellen kívánja csatába küldeni az Apple.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Andrew Burton

További érdekesség, hogy jövőre piacra kerülhet majd az AirPods fülhallgatók második generációja is, amely legfontosabb újdonságai a zajszűrési funkció és a vízállóság lehetnek. A vízállóság alatt nem azt kell érteni, hogy lehet majd úszkálni a használata közben a medencében, de például az izzadtság vagy egy kis eső elvileg nem fog kárt okozni benne. Az új AirPods a jelenleginél drágább lehet majd.

A harmadik újdonság, hogy az Apple már javában dolgozik a HomePod okoshangszóró következő generációs változatán. Ennek az újításait homály fedi, de remélhetően sikerül javítani azt a tervezési hibát, ami miatt a hangszóró kör alakban felsértheti a puhább fabútorok felületét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!