Még egy iPhone 5S is felgyorsul az iOS 12 segítségével

apple, ios, ios 12, iphone, iphone 5s, okostelefon, frissítés, béta, operációs rendszer
Vágólapra másolva!
A régi iPhone 5S-en is érezhető gyorsulást eredményez az iOS 12 bétája, mindezt tesztek is igazolják.
Vágólapra másolva!

Bár az iOS 12 nem lesz híján az újdonságoknak és a frissített funkcióknak, az Apple következő mobil operációs rendszere alapvetően a stabil és gyors működésre koncentrál. Mindez a régebbi eszközöket is érinti, és a vállalat már a WWDC-n hangsúlyozta, hogy még az iPhone 6 Pluson is jelentős gyorsulást tapasztalnak majd a felhasználók.

apple, ios, ios 12, iphone, iphone 5s, okostelefon, frissítés, béta, operációs rendszer Forrás: Origo

Az iOS 12-t támogató legrégebbi eszköz mindenesetre az iPhone 5S, a CNET pedig úgy döntött, ideje megnézni, hogy milyen gyorsulást eredményez ezen az iOS 12 jelenlegi bétája. A lap a teszthez két darab 16 GB-os iPhone 5S-t állított vissza gyári állapotba, majd elvégezte a fejlesztői konferencián emlegetett mintateszteket.

Az eredmények alapján már az iOS 12 bétájával 0,25 másodperccel gyorsabban tölt be a Mail app, 3,5 másodpercet gyorsult a Safari is, oldalbetöltéssel együtt. Gyorsabb lett a zárolt képernyőről való fotózás, a billentyűzet hamarabb ugrik fel 1 másodperccel, illetve a Siri is gyorsult 0,5 másodpercet. Bár a rendszerindulás ideje egyelőre rosszabb, az eredmények tovább javulhatnak a végleges iOS 12-ig.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!