Visszatért a legendás Microsoft IntelliMouse

microsoft classic intellimouse egér
Microsoft Classic Mouse
Vágólapra másolva!
Nagy odafigyelést fordítottak a megtervezésére.
Vágólapra másolva!

Az egyszerű kialakítása ellenére minőségi egeret vásárolni kívánók nagy örömére a Microsoft a héten bejelentette és piacra dobta a Classic IntelliMouse termékét. Az 1996-ban létrehozott IntelliMouse termékcsalád legendásnak mondható, az elsősorban irodai használatra kitalált tagjai híresek az ergonómiájukról és a strapabíróságukról. Az első modell legnagyobb dobása az egérgörgő bevezetése volt, enélkül már nagyon régóta elképzelhetetlenek az egerek, már ha eltekintünk az Apple különvéleményétől.

Microsoft Classic Mouse Forrás: Microsoft

A most bemutatott Classic IntelliMouse a termékcsalád negyedik generációja. A Microsoft szerint remekül a kézbe simul, a borítása pedig merevebb a hátsóján lévő vörös látványvilágításról bármikor felismerhető IntelliMouse 3.0-énál. A precíz egerészésről az üveg felületen is használható Microsoft BlueLight szenzor gondoskodik, az öt gombjából pedig három újraprogramozható.

A gomboknál tartva a bal és a jobb egérgombok Omron kapcsolókat használnak, míg az egérgörgő alatti középső gomb és a két oldalgomb Kailh kapcsolókat kapott.

Az egér hátuljáról nem maradt le az ikonikus világítás sem, azonban vörös helyett Classic IntelliMouse modernebb megjelenésű, fehér fényt bocsájt ki magából.

A Microsoft Classic IntelliMouse ajánlott európai fogyasztói ára 40 euró, olyan 13 ezer forint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!