Jóval az új iPhone-ok előtt lehet majd rendelni a Galaxy Note 9-ből

2018.07.17. 20:56

Több mint egy hónappal korábban lehet majd Galaxy Note 9-et rendelni, mint új iPhone-t.

Augusztus 9-én mutatkozik be a Samsung Galaxy Note 9, és a jelentések szerint nem sokkal ezt követően már hozzá is lehet majd jutni. 

A Galaxy Note 8 tavaly augusztus 23-án debütált és szeptember 15-én került forgalomba, vagyis az Apple az új iPhone modellekkel pont meg tudta zavarni a dél-koreai riválisának terveit. 

Idén a Samsung szeretne gyorsabb lenni.

Ennek megfelelően az előrendelések már augusztus közepén elindulnak, napokkal a bemutató után. A kiszállítások pedig augusztus 24-én kezdődhetnek. Amennyiben ezt összehozza a Samsung, akkor több mint egy hónappal megelőzheti az új iPhone-okat, vagyis sok vásárlót csábíthat el az Apple-től. Az Apple új okostelefonjai várhatóan szeptember elején mutatkoznak be, és szeptember végétől lesznek elérhetőek. 

Forrás: Samsung

Mit tud majd a Galaxy Note 9? A megújult S Toll a háztól eltérő, de ahhoz mégis passzoló színt kap (a kék okostelefonhoz arany színű toll járhat), míg a változatlanul horizontális kamerarendszer alá költözik az ujjlenyomat-olvasó. Mindezt az a fotó is megerősítette, amit a Samsung ügyvezetőjéről készítettek  nyilvános helyen, amint a kezében tartja az új zászlóshajót. A készülék akkumulátora 4000 mAh kapacitásúra nő, a vételára pedig valamivel 1000 euró alatt alakulhat.