STALKER-szerű játék jön mobilokra

escape from chernobyl
Escape from Chernobyl
Vágólapra másolva!
Játékmenetes videóval debütált az Escape from Chernobyl.
Vágólapra másolva!

A román Atypical Games játékait elnézve Csernobil már régóta izgatja a cég munkatársainak a fantáziáját, a hamarosan megjelenő Escape from Chernobyl című alkotásukkal pedig befejezték a forró kása kerülgetését: a játék nagyjából a STALKER mobilos változatának tűnik.

Escape from Chernobyl Forrás: Atypical Games

A cég szerint az Escape from Chernobyl az első végigjátszása során egy lineáris túlélőhorror, azonban a sztori befejezése után konkrétan nyílt világúvá válik, a játékosok szabadon felfedezhetik az egész játékteret. A videó alapján egész szép grafikára, közelharcra és lövöldözésre, normál zombikra és teleportáló zombikra, anomáliákra, továbbá gombok nyomogatására számíthatnak az érdeklődők.

Sajnos az augusztus 9-én elérhetővé váló játék csak iPhone és iPad eszközökre lesz telepíthető, azonban a fejlesztők már jó néhány játékukat átportolták Androidra (köztük a tematikailag hasonló Radiation Cityt és Radiation Islandet), így valamikor a jövőben talán az Escape from Chernobyl is elérhetővé válhat a Google rendszerét futtató mobilokra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!