Ezek a világ legélethűbb szexrobotjai

2018.08.16. 20:51

Ami korábban sci-finek tűnt, az az idei évben valósággá vált, a világot ugyanis kezdik elárasztani a direkt szexuális örömszerzés céljából gyártott robotok, amelyek között ma már akadnak "nők" és "férfiak" egyaránt.

Ha a galériára kattint, láthatja, hogy honnan indultunk, és hova jutottunk mára, hogy hogyan váltották fel a motorizált gumibabákat a hús-vér embernek tűnő androidok. Ráadásul nem is csak a külsejük változott, hiszen a legmodernebb darabok már rendelkeznek beépített mesterséges intelligenciával, aminek köszönhetően hanggal is vezérelhetőek, és képesek megtanulni partnerük szokásait.

Kattintson a képre a galériáért!Forrás: Origo

Már megnyíltak egyébként az első olyan bordélyházak is, ahol a személyzet kizárólag robotokból áll. Ezzel párhuzamosan egyre többen tiltakoznak a robotszex ellen.

Arra figyelmeztetnek, hogy ez rossz hatással lehet a fiatalok fejlődésére, akik nem tanulják meg, hogy hogyan kell viselkedni egy párkapcsolatban.

Emellett az androidok meglátásuk szerint növelhetik a szexuális bűncselekmények számát, hiszen szerintük, ha valaki azt szokja meg, hogy egy robottal bármit megtehet, akkor az emberektől is ezt várja majd el.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!