Komolyan gondolja az összehajtható mobilokat a Samsung

Vágólapra másolva!
Nem csak kirakatkészülék lesz a Galaxy F, a Samsung már készül a sorozatgyártásra.
Vágólapra másolva!

A Samsung régóta dolgozik a hajlékony OLED-kijelzőkön, illetve az összehajtható okostelefonon is. Az utóbbi hónapok jelentései alapján egyértelmű, hogy közeledik az összehajtható mobilok kora.

A legtöbben azonban arra számítanak, hogy a gyártók csak méregdrága kirakatkészülékeket dobnak piacra, vagyis az újdonságok tömeges elterjedésére várni kell, inkább csak technológiai erőfitogtatást látunk majd.

A jelentések szerint a Samsung azonban komolyan gondolja az összehajtható mobilokat. A cégnél egy új csoportot indítottak, amelynek a kizárólagos feladata az, hogy felkészítse a hajlékony Samsung okostelefont a sorozatgyártásra.

Forrás: NieuweMobiel.NL

DJ Koh, a Samsung mobilos vezére nemrég arról is beszélt, hogy jövőre külön széria marad a Galaxy S és a Galaxy Note vonal, azonban lesz egy harmadik, szuperprémium sorozat, ami mindkettőnél drágább lesz.

Belsős források szerint 200 ember dolgozik azon, hogy megindulhasson az összehajtható Galaxy F sorozatgyártása. Maga a készülék a januári CES-en debütálhat, és kétszer annyiba kerül majd, mint a Huawei vagy a Xiaomi megoldása.