Képen az iPhone XS és az új Watch

2018.08.31. 10:06

Szeptember 12-én mutatkoznak be az eszközök.

Lassan készíthetik a popcornt az Apple kütyüi iránt érdeklődők, a gyártó tájékoztatása szerint szeptember 12-én mutatkoznak majd be a legfontosabb, következő generációs termékei. Ezalatt többek közt három iPhone mobilt és a negyedik generációs Apple Watch okosórát kell érteni.

Apple iPhone XS mobilokForrás: 9to5Google

Ez önmagában is hírértékű fejlemény, azonban a 9to5Google forrása röviddel később kiszivárogtatott két sajtóképet a portálnak: a fentin az OLED kijelzős (5,8 és 6,5 hüvelykes) iPhone XS mobilok, lent pedig az új Apple Watch látható. A harmadik iPhone elvileg 6,1 hüvelykes lesz, LCD kijelzővel.

Apple Watch Series 4Forrás: 9to5Google

Sajnos a képeken kívül nem kaptunk friss információt az eszközökről, már persze azon túl, hogy a három közül a két drágább telefont elvileg iPhone XS névre keresztelte a vállalat, az Apple Watch Series 4 pedig a megjelenítőt szegélyező káva csökkentése miatt az eddigieknél 15 százalékkal nagyobb kijelzőt kínál. A kép alapján az okosóra kijelzője nem csak átlóra nőtt, de felbontása is magasabb az eddiginél, így több információt képes szimultán megjeleníteni.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!