A Magyarországon mostanában fel-felbukkanó kínai TCL a világ harmadik legnagyobb televíziógyártója, úgy, hogy a cég egyelőre első sorban a belépő szinten és a középkategóriában vitézkedik olcsó termékeivel. A vállalat már jó ideje próbálkozik, hogy megvesse a lábát a drágább, azaz nagyobb haszonnal kecsegtető modellek piacán is, de a nagy áttörés egyelőre várat magára.

Mindenesetre nem adják fel, amit tökéletesen alátámaszt, hogy a konszern a világ egyik legnagyobb technológiai show-ján, a berlini IFA-n olyan új tv-szériát jelentett be, amelynek tagjai totál egyedi dizájnt kaptak. A cég munkatársai szerint természetesen a Living Window család tagjai egytől egyig gyönyörűek, és olyanok, akár egy műalkotás. Sajnos az igazság ezzel szemben az, hogy elég tragikusan néznek ki élőben, így a véleményünk az, hogy ezt ebben a formában kár erőltetni.

A galériára kattintva Ön is elmélyedhet az új kínai dizájnbombában, amely a riválisok pozíciói helyett inkább csak az jó ízlést pusztítja!Forrás: Origo

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!