Így nézhet ki az új iPad Pro

ipad pro onleaks
Ha minden igaz, akkor így néz ki az új 12,9 hüvelykes iPad Pro
Vágólapra másolva!
Állítólag gyári CAD-fájlok alapján készültek a renderek.
Vágólapra másolva!

Jövő hét szerdán megtartja a várva-várt őszi hardveres sajtótájékoztatóját az Apple, amelyen a három idei iPhone mellett jó eséllyel a legújabb iPadek is bemutatkozhatnak. Ehhez képest furamód nem bővelkedünk a táblagépről szóló pletykákban, azonban most lelepleződhetett a 12,9 hüvelykes iPad Pro kinézete.

Ha minden igaz, akkor így néz ki az új 12,9 hüvelykes iPad Pro Forrás: OnLeaks / MySmartPrice

A cikkben látható rendereket nem az Apple készítette, az OnLeaks twittercsatorna szerint egy forrása lényegében kilopta a gyárból az eszköz CAD-állományait, azok alapján készültek. Nem ez az első eset, hogy a tervezőprogramos fájlok alapján gyártott renderek jelennek meg az OnLeaksen, bár a múltban kissé vegyesnek bizonyult az információk megbízhatósága, így a mostani képeket is érdemes fenntartásokkal kezelni. Maga a szivárogtató is kiemelte, hogy nem tudja garantálni a képek pontosságát.

Forrás: OnLeaks / MySmartPrice

Annyi viszont biztos, hogy a rendereken semmi váratlan vagy extrém újdonság sincs: ha pontosak az információk, akkor az új iPad Pro ujjlenyomat-olvasó helyett Face ID biometrikus azonosítórendszerrel rendelkezik, és a trendeknek megfelelően megszabadult a 3,5 mm-es audio Jacktől. Viszont jó hírnek mondható, hogy nincs notch a kijelzőjében, hiszen a megjelenítő körüli káva elég széles volt ahhoz, hogy bele tudják építeni az összes szenzort.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!