Az ovis kislányával lopatott az apuka

lopás
Az óvodás kislányával raboltatott ki egy játékgépet az apuka
Vágólapra másolva!
Egy bevásárlóközpont játékgépét rabolták ki.
Vágólapra másolva!

Nehéz feladat sikeres családapának lenni, de azért nyilván van néhány határ, amelyeket átlépve már nem érdemes pályázni az év apukája díjra. A lenti videón látható férfinak sem érdemes erőltetnie a versenyen való indulást, miután kiraboltatott egy bevásárlóközpontban lévő játékgépet az 5-7 év körülinek tűnő kislányával.

Az eset a napokban történt az Egyesült Államok New Hampshire államában, a férfi a Bandai Namco által forgalmazott BarberCut Lite gépből vetetett ki egy Nintendo Switch játékkonzolt és egy Nintendo DS kézikonzolt.

A játékgépben zsinórokon fellógatott tárgynyeremények találhatóak, a pénzérmék bedobása után a játékosoknak egy ollót kell irányítaniuk a gép elején lévő kezelőszervekkel. Ha sikerül elvágni valamelyik zsinórt, akkor a tárgynyeremény leesik a gép aljába, ahonnan a nyertes segítség nélkül kiveheti azt.

A konstrukció egyszerűségét használta ki az apuka: betette a kislányát a nyereményátvevő dobozba, onnan a vékony gyermek be tudott nyúlni a játéktérbe, és lerántott két tárgynyereményt a zsinórokról.

Az ismeretlen férfival egy kisfiú is volt, így az apuka férfias hatékonysággal egy füst alatt két fiatalnak is példát mutatott a tisztességből. A kisfiú valószínűleg nem a gyereke: a férfi fehér vagy latinó, míg a kisfiú határozottan afro-amerikai benyomást kelt.

A tisztességnél tartva hirtelen nem is tudjuk eldönteni, hogy melyik van lejjebb: gyermekek kirablására tervezett játékgépet üzemeltetni, vagy kiraboltatni a játékgépet egy óvodással.

Akármi is legyen az igazság, a kettő közül az utóbbi technikailag illegális, így a rendőrség természetesen keresi a férfit. Nem világos, hogy lopás mellett a kislány veszélyeztetésével is meg kívánják-e majd vádolni.

A fent látható videót egy járókelő fiatal készítette, neki nem volt köze a rabláshoz, nem ismerte az apukát és a gyerekeket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!