Az ovis kislányával lopatott az apuka

2018.09.20. 10:07

Egy bevásárlóközpont játékgépét rabolták ki.

Nehéz feladat sikeres családapának lenni, de azért nyilván van néhány határ, amelyeket átlépve már nem érdemes pályázni az év apukája díjra. A lenti videón látható férfinak sem érdemes erőltetnie a versenyen való indulást, miután kiraboltatott egy bevásárlóközpontban lévő játékgépet az 5-7 év körülinek tűnő kislányával.

Az eset a napokban történt az Egyesült Államok New Hampshire államában, a férfi a Bandai Namco által forgalmazott BarberCut Lite gépből vetetett ki egy Nintendo Switch játékkonzolt és egy Nintendo DS kézikonzolt.

A játékgépben zsinórokon fellógatott tárgynyeremények találhatóak, a pénzérmék bedobása után a játékosoknak egy ollót kell irányítaniuk a gép elején lévő kezelőszervekkel. Ha sikerül elvágni valamelyik zsinórt, akkor a tárgynyeremény leesik a gép aljába, ahonnan a nyertes segítség nélkül kiveheti azt.

A konstrukció egyszerűségét használta ki az apuka: betette a kislányát a nyereményátvevő dobozba, onnan a vékony gyermek be tudott nyúlni a játéktérbe, és lerántott két tárgynyereményt a zsinórokról.

Az ismeretlen férfival egy kisfiú is volt, így az apuka férfias hatékonysággal egy füst alatt két fiatalnak is példát mutatott a tisztességből. A kisfiú valószínűleg nem a gyereke: a férfi fehér vagy latinó, míg a kisfiú határozottan afro-amerikai benyomást kelt.

A tisztességnél tartva hirtelen nem is tudjuk eldönteni, hogy melyik van lejjebb: gyermekek kirablására tervezett játékgépet üzemeltetni, vagy kiraboltatni a játékgépet egy óvodással.

Akármi is legyen az igazság, a kettő közül az utóbbi technikailag illegális, így a rendőrség természetesen keresi a férfit. Nem világos, hogy lopás mellett a kislány veszélyeztetésével is meg kívánják-e majd vádolni.

A fent látható videót egy járókelő fiatal készítette, neki nem volt köze a rabláshoz, nem ismerte az apukát és a gyerekeket.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!