Bejelentetlen Google-kütyüt árult a Best Buy

google chromecast
Egyelőre rejtély, hogy miben jobb az elődjénél a harmadik generációs Google Chromecast
Vágólapra másolva!
A vásárlók egyelőre nem tudják beüzemelni az eszközt.
Vágólapra másolva!

Október első fele bővelkedik majd a techipari bejelentésekben: kedden valószínűleg kiderül a Windows 10 ebben a hónapban érkező óriásfrissítésének a kiadási dátuma, a Google október 9-én többek közt leleplezi a Pixel 3 okostelefonokat, majd október 11-én bemutatkozhat az első négy hátlapi kamerával szerelt Samsung Galaxy.

Egyelőre rejtély, hogy miben jobb az elődjénél a harmadik generációs Google Chromecast Forrás: GroveStreetHomie / Reddit

A hétvégén kellemetlen helyzetbe került a Google, miután az egyik amerikai Best Buy áruházban véletlenül kitették a polcokra az egyik jövő héten bemutatkozó termékét. Sajnos nem valamelyik Pixel telefonról van szó, az áruházláncnak

a harmadik generációs Chromecastot sikerült idő előtt lelepleznie.

A tévék HDMI bemenetére csatlakoztatható Chromecasttal a vásárlók a Netflixhez hasonló online streamelőszolgáltatásokat érhetnek el, továbbá tartalmakat streamelhetnek a mobiljukról vagy a számítógépükről a televíziójukra.

Egy tévéokosító kütyüről van szó.

Sajnos semmi sem derült ki az új termékről, jelenleg nem lehetséges beállítani a Google Home társalkalmazásán keresztül. Külsőre annyi különbség van az előző modellhez képest, hogy a harmadik generációs kütyü matt borítást kapott, és kissé vaskosabb.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!