Megemelte a netsebességet a UPC

2018.10.10. 14:51

Megújultak a Happy Home csomagok, nőtt a net minimum sebessége.

A Happy Home csomagajánlatok megújításával egyidőben másodpercenként 120-ról 150-re, illetve 240-ről 300 megabitre emelte az internet kezdő sebességét a UPC. Az új Wifi Power Pack rendszer segítségével pedig lehetőséget biztosí a WiFi jelerősségének és lefedettségének az eddigieknél sokkal egyszerűbb növelésére is.

Wifi Power PackForrás: UPC

Happy Home Comfort és Premium néven újította meg tavaly bevezetett komplex díjcsomag-kínálatát a UPC Magyarország. A másodpercenként 150, 300, illetve 500 megabites letöltési sebességet biztosító díjcsomagok egy olyan kínálati portfólió részét képezik, amelyben nem csupán az internet sebessége, és az elérhető TV csatornák darabszáma, hanem a wifi jelerőssége is kiemelt szerepet kapott.

Wifi Power PackForrás: UPC

A Wifi Power Pack névre keresztelt rendszer célja, hogy az ügyfeleknek ne kelljen kompromisszumokat kötniük sem az internetkapcsolat stabilitása, sem a megabitek terén. A UPC-től igényelhető wifi boosterek hatalmas könnyebbséget jelentenek, hiszen segítségükkel az otthonok legtávolabbi pontjaira is zavartalanul jutnak el a wifi jelek.

Mindez pedig további wifi router telepítése, illetve fúrás és falbontás nélkül oldható meg úgy, hogy ezek az eszközök a már meglévő elektromos hálózaton keresztül továbbítják a UPC speciális internet modemének, a Connect Boxnak a jeleit; csupán a konnektorhoz és a kábelmodemhez kell csatlakoztatni őket.

A megújult Happy Home ajánlatokban szélesebb televíziós csatornaválasztékot is találnak az előfizetők. A Comfort digitális kábeltelevízió csomagban 95, a Premiumban pedig 148 digitális tévécsatornát kínál a UPC, amelyek egy része HD minőségben érhető el, illetve a Műsorvisszanéző funkció segítségével 7 napon belül, külön felvétel beállítása nélkül újranézhetők a műsorok. Szintén újdonság, hogy a UPC Videotár eseti videó kölcsönzője, a Filmtár már a Horizon típusú set top boxot használó ügyfelek számára is elérhető.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!