Különc és óriási monitor jön a Delltől

dell u4919dw monitor office iroda
Dell U4919DW
Vágólapra másolva!
Lehetővé teszi, hogy két eszközt kezeljen egy egérrel és billentyűzettel a használója.
Vágólapra másolva!

Nem áll távol az üzleti monitorok gyártása a Delltől, azonban a most bejelentett U4919DW kivételesen nem az a fajta, ami felett könnyen átsiklik az irodába belépők tekintete. A termékbe 32:9 képarányú és 3800R hajlítású kijelző került, a 49 hüvelykes képátlójú panel 5120×1440 pixeles felbontást kínál. Lényegében olyan, mintha összeragasztottak volna kettő 24,5 hüvelykes, 2560×1440 pixeles monitort.

Dell U4919DW Forrás: Dell

Ami igazán érdekessé teszi a terméket, hogy a használója közvetlenül rádughatja a monitorra az egerét és a billentyűzetét, ezután pedig kettő a monitorra rácsatlakoztatott számítógépet is vezérelhet a perifériákkal.

Dell U4919DW Forrás: Dell

Ehhez az egyik számítógépet USB-C porton kell rádugni a monitorra, ilyenkor a kijelző ezen az egy kábelen keresztül kapja a megjelenítendő képet, és küldi a számítógép felé az egér és a klaviatúra jeleit. A másik számítógépet HDMI vagy DisplayPort, továbbá egy külön USB kábel segítségével kell rákötni a megjelenítőre.

Az épp vezérelni kívánt számítógépre pár gombnyomással válthat át a felhasználó.

A Dell U4919DW október 26-án elsőként az Egyesült Államokban kerül piacra, a vállalat 1699 dollár kér majd érte. Átszámítva nettó 473 ezer forintról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!