22 óra üzemidőt kínál a HP laptopja

hp spectre 13 notebook laptop
HP Spectre 13
Vágólapra másolva!
Továbbra is használható tabletként a Spectre 13.
Vágólapra másolva!

Bemutatkozott a legújabb generációs HP Spectre 13 notebook. Az elsősorban üzleti felhasználóknak szánt, prémium kategóriás eszköz megörökölte az elődje konvertibilis kialakítását, azaz 360 fokban visszaforgatható a hátlapra az érintőkijelzője, így gyakorlatilag táblagéppé alakítható az eszköz.

HP Spectre 13 Forrás: HP

A nevéből sejthetően 13,3 hüvelykes Spectre 13 új verziójának a nagy érdekességét az akkus üzemidő jelenti. A HP szerint amennyiben a vásárlók az 1920×1080 pixeles, 1 wattos megjelenítővel szerelt konfigurációt választják, akkor

akár 22,5 órát is bírhat egy töltéssel a laptop.

Az egyéb kijelzőkkel szerelt konfigurációk tulajdonosai 13 – 14,5 óra üzemidőre számíthatnak, 4K felbontású (3840×2160 pixeles) megjelenítővel is kapható lesz a termék.

HP Spectre 13 Forrás: HP

Az új HP Spectre 13 további érdekességei közül kiemelhető a nyolcadik generációs Intel Core processzorok használata, az akár 16 GB rendszermemória, a modelltől függően 256 vagy 512 gigabájtos SSD, a két Thunderbolt 3.0 (USB-C) csatlakozó, a tartozék érintőceruza, továbbá az opcionális 4G modem.

HP Spectre 13 Forrás: HP

Említést érdemel még, hogy a notebook szélén lévő kapcsolóval fizikailag lecsatlakoztatható a beépített webkamera és mikrofon a noteszgép alaplapjáról, továbbá igény esetén olyan kijelzőt is kérhetnek a rendelők, amely a magánszféra védelme érdekében alacsony betekintési szögekkel rendelkezik.

Az új HP Spectre 13 decemberben elsőként az Egyesült Államokban kerül majd piacra, a kezdőára 1149 dollár (nettó 326 ezer forint) lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!