Péntek estig ingyenes a Metro 2033

4a games metro 2033 videojáték
Metro 2033
Vágólapra másolva!
Csak egy Steam-fiókra van szükség az igényléséhez.
Vágólapra másolva!

Váratlan meglepetéssel kedveskedett az ukrán 4A Games a számítógépes játékosoknak, 24 órára ingyenessé tette a még 2010-ben megjelent Metro 2033 horrorjátékát. Az akció magyar idő szerint 2017. október 26. (péntek) este 7 óráig tart. A játék igényléséhez csak egy Steam-fiókra van szükség: be kell hozni a Metro 2033 termékoldalát, majd a Játék telepítése gombra kattintva az örökre hozzáadható a felhasználói fiókhoz.

Metro 2033 Forrás: 4A Games

A Metro 2033 története szerint 2013-ban egy apokaliptikus esemény szinte az egész emberiséget kiirtotta: a földfelszín felett embertelen körülmények uralkodnak, ráadásul csúnyán elszaporodtak a legkülönfélébb, halálos szörnyek is. A túlélők a földfelszín alatt kezdtek új életet. A játékosoknak a moszkvai metróalagutakban felnevelt Artyom bőrében kell túlélniük, megakadályozniuk egy újabb katasztrófát.

A belső nézetes akciójáték a kora ellenére továbbra is remekül néz ki, ráadásul a kiadása után nyolc évvel azért közel sem akkora kunszt futtatni, mint a megjelenésekor, még az újabb integrált grafikus vezérlőkön is játszható lehet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!