Durvul a számítógépes szépségipar

gskill trident z royal ddr4 ram memóriamodul
G.Skill Trident Z Royal DDR4 memóriamodulok
Vágólapra másolva!
A kivilágítás után az ékszernek álcázás lehet az új divat.
Vágólapra másolva!

Az asztali számítógépek piacát meglepően hosszú ideig elkerülték a divatok, inkább csak a gamereknek árultak mindenféle szokatlanabb kinézetű hardvereket és perifériákat a gyártók. A helyzet az elmúlt olyan három-négy évben kezdett megváltozni, bár továbbra is elsősorban a játékosok vannak a célkeresztben, a gyártók egymásra licitálva dobják piacra a menőnél menőbb, és persze karácsonyfaként világító termékeiket. Az eladási számok nyilvánvalóan bebizonyították, hogy a termékeik kinézete is van olyan fontos, mint a teljesítményük vagy tartósságuk.

G.Skill Trident Z Royal DDR4 memóriamodulok Forrás: G.Skill

A G.Skill most új divatforradalmat kíván indítani, a Trident Z Royal DDR4 memóriamoduljai ugyanis nem csak hogy világítanak, de a tetejükre aggatott kristályszerűségek meg is törik a fényt. Kissé ékszerszerű benyomást keltenek a modulok, nem emlékszünk arra, hogy láttunk volna hasonló megoldást.

A gyártó rengeteg kiszerelésben árulja majd a terméket, a 3000-4600 MHz közt az összes tipikus frekvenciatartományban kapható lesz, a részleteket tartalmazó táblázat a gyártó weblapján böngészhető át.

A Trident Z Royal kettes és négyes kitekben, csomagonként 16-128 GB kapacitásban fog elérhetővé válni valamikor december során, a kezdőára nem világos.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!