[Frissítve] Így nézhet ki a Samsung Galaxy S10+

samsung galaxy s10+
Így nézhet ki a Samsung Galaxy S10+
Vágólapra másolva!
Kijelzőbe fúrt előlapi kamerákat kaphat az okostelefon.
Vágólapra másolva!

Frissítés: hibásnak bizonyultak a renderek, itt nézhetőek meg a javított változatok.

Váratlan izgalmat hozott a hétfő, a tipikusan megbízható forrásokkal rendelkező OnLeaks twittercsatorna és a 91Mobiles hírportál jóvoltából megérkeztek az első renderek a Samsung Galaxy S10+ okostelefonról. Fontos kiemelni, hogy az új képek és információk fenntartásokkal kezelendőek, hiába származnak korábban bizonyított informátoroktól.

Így nézhet ki a Samsung Galaxy S10+ Forrás: 91Mobiles / OnLeaks

A lényegre rátérve a Samsung Galaxy S10+ elvileg megörökölte az elődje lekerekített sarkú érintőkijelzőjét, azonban kettőre nőtt az előlapi kamerák száma, ráadásul ezek a kijelző jobb felső sarkába lettek befúrva. Nem klasszikus notchot kapott a panel, a szenzorokat körbeveszi a megjelenítő. További érdekesség, hogy a telefon már kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót használ, nem a hátlapján van a biometrikus azonosítószenzor.

Forrás: 91Mobiles / OnLeaks

A hátlap is érdekesre sikeredett, a felső részét egy vízszintes kamerasáv uralja, az eddigi kettő helyett már három kamera található a készülékben. A fő kamera elvileg 16 megapixeles, mellette egy 13 megapixeles és telefotó lencsés kapott helyett, a harmadik pedig 16 megapixeles és széles látószögű modell.

A várhatóan jövő februárban bemutatkozó készülék korábban már kiszivárgott, de persze továbbra is állítólagos specifikációi: 6,4 hüvelykes érintőkijelző, 6 GB RAM, legalább 128 GB háttértár, 3700 milliamperes akku, régiótól függően Samsung Exynos 9820 vagy Qualcomm Snapdragon 8150 lapkakészlet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!