Perel a nő, mert notchos iPhone-t kapott

apple iphone xs max
Apple iPhone XS és iPhone XS Max
Vágólapra másolva!
Megtévesztőnek tartja az iPhone XS reklámképeit.
Vágólapra másolva!

Rendkívül megosztónak bizonyult a mobilipar egyik legújabb trendje, azonban a gyártók látszólag meg vannak győződve arról, hogy a fogyasztók többségének tetszenek a kijelzőbe épített szenzorszigetek. A Business Insider beszámolója szerint most fura helyzetbe került emiatt az Apple: egy kaliforniai nő olyannyira felháborodott az iPhone XS Max mobilján meglátott notchtól, hogy azon nyomban beperelte miatta a céget.

Apple iPhone XS és iPhone XS Max Forrás: Apple

Courtney Davis ügyvédei egész pontosan azért perelték be az Apple-t, mert az ügyfelük állítása szerint rendkívül megtévesztőek a vállalat weboldalán lévő képek az iPhone XS és iPhone XS Max mobilokról.

Az illusztrációk érdekessége, hogy valamilyen oknál fogva olyan háttérképet használtak rajtuk a grafikusok, ami miatt láthatatlan a kijelzőikbe ágyazott szenzorsziget.

Davis ügyvédei szeretnék csoportossá alakítani a pert, így olyan egyesült államokbeli személyeket keresnek, akik úgy érzik, hogy az Apple megtévesztette őket az iPhone XS és iPhone XS Max hivatalos termékfotóival, és teljesen váratlanul érte őket a telefon kibontásakor a notch megléte.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!