Remek újítást kap az androidos Chrome

2018.12.18. 08:07

Gyorsabban bezárható lesz egy füst alatt az összes fül.

Az androidos Chrome általánosságban véve jól használható, de azért van még mit csiszolni rajta, hogy gyorsabban és kényelmesebben használhatóvá váljon. A belátható jövőben egy ilyen fejlesztést készülnek bevezetni benne az illetékesek, az újdonság már nyilvános tesztelési fázisban van.

Forrás: Cultura Creative/Franek Strzeszewski

Az újítás keretében a Google újragondolta a böngésző megnyitott füleket mutató lapját. A felület új változatában a kijelző aljára került az ikonokat és a lenyíló opciómenüt tartalmazó kezelősáv, így a többség számára könnyebbé válhat a kezelőszervek használata.

Így néz ki az új fülválasztó felület, a bal alsó sarokba bekerült az összes megnyitott fül bezárására szolgáló gyorsgombForrás: Android Police

Ami van ugyanilyen fontos, hogy az új dizájntól kezdve lehetőség nyílik az összes megnyitott böngészőfül gyors bezárására, az erre szolgáló gomb a kijelző bal alsó sarkába került.

Az összes fül egy füst alatti bezárására egyébként most is lehetőséget ad a Chrome, csak épp elrejtették az opciót a felület jobb tetején lévő, lenyíló menübe.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!