48 megapixeles kamerát kapott a Huawei Nova 4

huawei nova 4
Huawei Nova 4
Vágólapra másolva!
Az előlapi szelfizőjét pedig befúrták az érintőkijelzőbe.
Vágólapra másolva!

Bemutatta a fizetőképesebb fiataloknak szánt legújabb okostelefonját a Huawei. A tervezők láthatóan ráfeküdtek arra, hogy a megcélzott közönségnek megakadjon a szeme a Nova 4 modellen: a fém készülékháza színátmenetes fényezést kapott, az érintőkijelzője mellett alig akad káva, ráadásul az előlapi 25 megapixeles szelfikameráját befúrták a panelbe. Ez a második ilyen kamerát használó mobil, az elsőt a múlt héten jelentette be a Samsung.

Huawei Nova 4 Forrás: Huawei

A kameráknál tartva a Huawei Nova 4 hátlapjára is került éppen elég belőlük. Kamerák tekintetében kétféle modell lesz a készülékből, a drágábbik 48 megapixeles, míg az olcsóbb 20 megapixeles fő hátlapi szenzort kapott. A maradék két kamera modelltől függetlenül azonos: az egyik 16 megapixeles és széles látószögű, a mélységérzékelésre kitalált társa pedig 2 megapixeles.

Huawei Nova 4 Forrás: Huawei

Az egyéb fontos tulajdonságok tekintetében is nehéz belekötni az okostelefonba: 6,4 hüvelykes és 2310×1080 pixeles IPS kijelzőt, 8 GB memóriát, 128 GB bővíthető háttértárat, Kirin 970 rendszerlapkát, 3750 milliamperes akkut, Android 9 Pie rendszert kapott.

A Huawei Nova 4 elsőként Kínában kerül piacra, a drágábbik változata 3400 jüanba, míg az olcsóbbik kiadása 3100 jüanba kerül majd. Átszámítva nettó 140 ezer és 128 ezer forintokról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!