Ha nem tudta, mi hiányzik: itt az okosmelltartó!

30472 Innofit Marketing
Vágólapra másolva!
A Soma tulajdonosa szerint a nők többsége nem a megfelelő méretű melltartót hordja, ezért szükség van a technológia segítségére.
Vágólapra másolva!

A Soma nevű melltartógyártó úgy gondolta, elhozza a digitális okosságot a melltartók világába. Ennek eredményeként jött létre a Somainnofit, amit tulajdonképpen nem is azért hoztak létre, hogy a hölgyek mindennap hordják, hanem inkább azért, hogy segítsen a megfelelő méretű melltartó kiválasztásában.

Ennek érdekében a sportmelltartó-szerű holmiba négy, horizontálisan futó csíkot építettek be a megfelelő helyekre, melyek hátul egy érzékelőben csatlakoznak, ami pedig Bluetooth-on keresztül közvetíti a megszerzett adatokat az okostelefonunkra vagy tabletünkre.

Forrás: Soma

Természetesen, miután a program kiértékelte az eredményeket, rögtön fel is ajánlja a Soma készletéből, hogy melyik darabot lenne érdemes megrendelnie a vásárlónak, de mondjuk senki nem akadályoz meg minket abban sem, hogy az újonnan megszerzett tudást felhasználva más márka kínálatából válasszuk ki a most már egészen biztosan megfelelő méretekkel rendelkező fehérneműt.

Mary van Praag, a Soma elnöke szerint a "hagyományos mérési módszerek" nem megfelelőek, és a nők 75-80%-a nem a megfelelő méretű melltartót hordja. A hölgy elmondta:

A vállalat kiemeli, hogy a Somainnofit nem csak egyszer használatos dolog. A nőknek folyamatosan jól jöhet, ha például változik a súlyuk, vagy terhesek lesznek, így állandóan megtalálhatják a legjobb méretet. Arra viszont érdemes figyelni, hogy a holmi körülbelül 200 mérésre elegendő akksikapacitással rendelkezik, a beépített akkumulátor utána meghal, nem tölthető újra, és elvileg nem is cserélhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!