Ingyen tölthető a What Remains of Edith Finch

2019.01.11. 08:06

Megjött az Epic Games Store harmadik ingyenjátéka.

Tovább dübörög az Epic Games Store, a napokban két érdekes fejlemény is történt a bolt háza táján. Elsőként is kiderült, hogy a számítógépes játékosok az Ubisoft saját Uplay boltja mellett kizárólag ebben vehetik majd meg digitálisan a március 15-én megjelenő The Division 2-t, most pedig elérhetővé vált a bolt harmadik ingyenes játéka.

What Remains of Edith FinchForrás: Giant Sparrow

A kreativitást igénylő Subnautica és a kegyetlenül nehéz Super Meat Boy után a bolt a másfél éve megjelent What Remains of Edith Finchet adja oda ingyen. Egy „sétaszimulátorról" van szó, azaz belső személyes nézetből egyszerűen csak fel kell fedezni a világát és a történetét, semmiféle mechanikai kihívást sem rejt.

Az egyik legjobb efféle alkotásról van szó, többek közt 2017-ben megkapta a The Game Awardson a legjobb narratíváért járó díjat, a 2018-as BAFTA-n pedig a legjobb játéknak választotta a zsűri.

A What Remains of Edith Finch iránt érdeklődőknek csak egy ingyenes Epic Games Store felhasználói fiókra van szükségük. A bolt kliensprogramjának a beüzemelése után rá kell kattintaniuk a Store lap tetején a játék nevére, végre kell hajtaniuk az ingyenes vásárlást, majd máris tölthetik a fiókjukhoz örökre hozzárendelődött játékot.

A teljes áron 20 eurós cím 2018. január 24-ig szerezhető be ingyen az Epic boltjából.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!