Egy vagyonba kerül majd az összehajtható Samsung mobil

Vágólapra másolva!
Február 20-án érkezhet a Galaxy Fold, és elvileg kétszer annyiba kerül majd, mint egy prémium okostelefon.
Vágólapra másolva!

A legtöbben már így is elképesztően drágának tartották a mai csúcsmobilokat, azonban a Samsung Galaxy Fold hamarosan emeli a téteket. A Samsung első összehajtható mobilja elvileg február 20-án, a Galaxy S10 modellek mellett debütál majd az Unpacked rendezvényen.

A Samsung egyik vezető beosztású dolgozója nemrég arról beszélt, hogy az összehajtható mobil vételára kétszer akkora lesz, mint amennyibe egy prémium okostelefon kerül. Tehát összejöhet a 2000 eurós árcédula.

Forrás: LetsGoDigital

A legutóbbi jelentések megerősítették továbbá a fúrt kijelzőt és azt, hogy a Galaxy S10+ dupla szelfikamerát kap. Vagyis úgy néz ki, hogy az eddigi képek és szivárgások mind hitelesek voltak.

A dél-koreai források szerint a Galaxy S10 modellek végre a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasók terén is erősítenek. A Samsung eddig kivárt, mert az optikai megoldások (mint a Huawei Mate 20 Próban és a OnePlus 6T-ben) lassúak és pontatlanok. A második-generációs ultrahangos szenzorok azonban már pontosak és gyorsak lesznek a Galaxy S10 modellekben.