Szóló módot kaphat az Apex Legends

apex legends battle royale videojáték
Apex Legends
Vágólapra másolva!
Az első három napban 10 millió játékost vonzott a játék.
Vágólapra másolva!

Egyelőre elképesztően sikeres a múlt héten elérhetővé vált Apex Legends. A háromfős csapatokat egymás ellen csatába küldő, ingyenesen játszható battle royale játékot az első három napban tízmillióan próbálták ki, ráadásul mindeközben az egymillió szimultán játékos mérföldkövét is sikerült elérnie a Respawn által fejlesztett és az EA által kiadott játéknak.

Apex Legends Forrás: Respawn Entertainment / EA

Természetesen a következő hónapokban majd eldől, hogy az Apex Legends képes lesz-e megtartani a jelenlegi játékosbázisát, továbbá új játékosokat bevonzani. Az egyik kulcsfontosságú kérdés ennek kapcsán, hogy a Respawn mennyire ragaszkodik a háromfős csapatokhoz, hiszen látszólag óriási igény van a szóló és kétfős csapatokban való játékra. Ezek látszólag könnyen kivitelezhetőek lennének, viszont az Apex Legends különlegességét pont a háromfős csapatformáció adja.

Egyelőre nincs kizárva, hogy a Respawn fontolgatja a kérdéses módok bevezetését, egy a Fortnite kódjában is folyamatosan adatbányászkodó illető most egyértelmű utalásokat talált ezekre az Apex Legends egyik állományában. Persze elképzelhető, hogy a kódok nem a jövőben tervezett újdonságokra utalnak, hanem a múltban végrehajtott tesztelésekből maradtak hátra, így egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni a felfedezést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!