Közelednek a piros iPhone XS modellek

Vágólapra másolva!
Az Apple ezzel is szeretné felpörgetni az aktuális okostelefonjainak az eladásait.
Vágólapra másolva!

A Weibón nemrég felbukkant egy eddig meg nem erősített jelentés, amely szerint a hónap végén az Apple a Product(RED) verziót is piacra dobná az iPhone XS és az iPhone XS Max okostelefonjaiból.

Piros iPhone XR már most is van a piacon, és sok más színben is elérhető az „olcsóbb" modell. Az iPhone XS és iPhone XS Max azonban csak asztroszürke, ezüst és arany színekben kapható.

Forrás: Gadgets Now

Az iparági források szerint Kínában „China Red" néven futnak majd az új modellek, és nagyjából 1476 dollárnak megfelelő összegért lehet majd megvásárolni ezeket. A Product(RED) termékek bevételeinek egy részét azonban az Apple AIDS-kutatásokkal foglalkozó programoknak adományozza.

Az erős dollár mellett az Apple számára problémát jelent még a kínai gazdasági helyzet is, aminek persze nem tesz jót az amerikai kereskedelmi háború sem, valamint az, hogy a kínaiak egyre jobban támogatják a Huaweit és a ZTE-t. Miközben Amerika mindenhonnan kitiltaná a Huaweit, addig Kínában a munkáltatók akár teljes mértékben is támogatják a helyi mobilok vásárlását. Az iPhone-t beszerző munkavállalókat viszont egyre több helyen büntetik meg.