Telefon is van ebben a 18 ezer mAh-s akkuban

energizer power max p18k pop
Energizer Power Max P18K Pop
Vágólapra másolva!
Majdnem két centi vastag az Energizer márkájú készülék.
Vágólapra másolva!

Az előzetes híreknek megfelelően az Energizer márkajelzésű okostelefonokat készítő, vagy inkább kínai gyártókkal terveztető Avenir Telecom komplett mobilarzenállal készült a Mobil Világkongresszusra. A telefonok java tizenkettő egy tucat termék, az különbözteti meg őket a noname kínai mobiloktól, hogy a jókora akkuiknak köszönhetően hosszú az akkus üzemidejük.

Energizer Power Max P18K Pop Forrás: PhoneArena

Szerencsére az Avenir a maga módján készült egy csúcsmobillal: a 18 mm vastag Energizer Power Max P18K Pop nagy érdekessége, hogy a 18 ezer mAh-es akkujának köszönhetően elég hetente egyszer tölteni, persze normálnak mondható használat mellett. Viszont a telepének teljes feltöltése olyan 8 órát vesz igénybe, hiába támogatja a gyorstöltést.

A készülék másik nagy érdekessége, hogy a dupla szefikamerája nem az előlapon található, hanem aktiváláskor kipattan a tetejéből.

Az egyik kamera egy 2 megapixeles távolságérzékelő, a társa pedig 16 megapixeles. A témánál tartva a készülék hátlapján három kamera van: egy 2 MP-es távolságérzékelő, továbbá egy-egy 5 és 12 megapixeles szenzor.

A Energizer Power Max P18K Pop érdekesebb tulajdonságai közül kiemelhető a 6,2 hüvelykes és 19:9 képarányú IPS érintőkijelző, a 6 GB RAM, a 128 GB bővíthető háttértár, a Mediatek Helio P70 lapkakészlet, Android 9 Pie.

Sajnos a mobil nem kínál 3,5 mm-es audio Jacket, továbbá nem víz- és ütésálló.

A készülék júniusban kerül majd forgalomba, kártyafüggetlenül 600 eurós (190 ezer forintos) áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!