Fura trükkel aktiválható a Messenger sötét módja

messenger
Egy trükkel már aktiválható lehet a Messenger sötét témája
Vágólapra másolva!
A közeli jövőben már alapvetően elérhető lesz a téma.
Vágólapra másolva!

Mostanra jó eséllyel minden mobilozónál aktiválódott a Facebook Messenger megújult grafikus felülete. Az új köntös látszólag nagyrészt pozitív fogadtatásban részesült, de egyesek kritizálták a sötét mód hiánya miatt. Ez teljesen érthető, hiszen rengetegen chatelnek lámpaoltás után a telefonjaikról, ilyenkor abszolút ideális a sötét grafikus felület, kevésbé terheli a szemeket, zavarja az alvás irányításáért felelős melatonin termelődését.

Egy trükkel már aktiválható lehet a Messenger sötét témája Forrás: Android Police

Most váratlanul kiderült, hogy a közeli jövőben Androidon és iOS-en is megérkezik a Messengerbe a sötét felület, egy fura trükkel ráadásul már aktiválható lehet a majdnem kész verziója: csak el kell küldeni egy chatüzenetben a lenti tweetben látható, holdas emojit, mire az alkalmazás kiírja, hogy mostantól kezdve a felhasználói profilt mutató lapon bekapcsolható a sötét mód.

A visszajelzések alapján egyelőre nem mindenkinek sikerült bekapcsolnia ezzel a fogással a sötét felületet, azonban nem világos, hogy miért szelektív az elérhetősége. Egy próbát persze megér a trükk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!