Megemelte az otthoni mobilnetének adatkeretét a Telenor

Telefonos, mobilnetes, WiFi-s tapasztalatok utazás közben Európában. Teljes erővel működő, de Magyarország területéről elérhetetlen vezeték nélküli internetszolgáltatás a vonaton, illusztráció
2018. december 9-től a Transilvania EuroCity minden reggel 7.35-kor indul Kolozsvárról, és Budapesten keresztül 17.21-kor érkezik meg Bécsbe (képünk illusztráció).
Vágólapra másolva!
A meglévő előfizetők nem kapják meg automatikusan a plusz adatot.
Vágólapra másolva!

A Telenor ügyfelei mostantól az otthoni internetezésre szánt tarifacsomagokban nagyobb adatkerettel gazdálkodhatnak. A megújult Hipernet Home+ tarifák a korábbi 25 / 50 / 100 helyett havi 30, 60, illetve 150 GB-os belföldi adatkeretet tartalmaznak, amelyek mellé további, éjszaka felhasználható adat jár.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Hendrik Schmidt

A Hipernet Home+ S, M és L tarifák megnövelt adatkerete és a Hipernet 4G, 4G+ hálózat gondtalan otthoni mobilnetezést tesznek lehetővé, ezzel pedig kiválthatják a vezetékes internetszolgáltatást. Ugyanakkor a tarifák nagy előnye az is, hogy az előfizetők a tarifához használt modemet vagy routert akkor is magukkal vihetik, ha alkalmanként több mobiladatra, vagy magukkal vihető wifi-hotspotra van szükségük, például egy hosszúhétvégén vagy a nyaralóban.

Az új Hipernet Home+ tarifák Forrás: Telenor

A havi 30, 60, vagy 150 GB-os belföldi adatkeret mellett a Hipernet Home+ csomagok ezzel megegyező mennyiségű (30, 60 illetve 150 GB) éjszakai adatot is kínálnak promóciós jelleggel. Ez az adatkeret este 23 óra és másnap reggel 8 között használható fel, vagyis az ebben az idősávban való belföldi mobilnetezés először az éjszakai adatkeretet fogyasztja a keret kimerítéséig.

A Hipernet Home+ csomagok az Európai Unió országaiban felhasználható roaming adatkeretet is tartalmaznak.

Ha több adatra lenne szükségük, az előfizetők a tarifák mellé extra 10, 30, vagy 100 GB-os egyszeri vagy megújuló adatjegyet is vásárolhatnak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!