Ártakarékos csúcsmobillal készülhet a Samsung

2019.03.13. 06:32

Az új zászlóshajó állítólag még a Galaxy S10e modellnél is olcsóbb lesz.

A pletykák lassan kezdenek a Samsung Galaxy Note 10-zel foglalkozni, azonban egy forrás szerint a Samsungnak más meglepetése is akad a csúcsmobilok piacán. Egy olyan, ami tulajdonképpen nem is drága.

Azt nem tudni, hogy mennyi új készülékben gondolkozik a Samsung, de állítólag minimum egy ártakarékos csúcsmobillal készül, ami még az idén befut. Ez a modell elvileg olcsóbb lesz, mint a Galaxy S10e, pedig ugyanazt a csúcschipet kapja meg.

Forrás: Android Central

Sajnos további részletek egyelőre nincsenek, egyes tippek szerint azonban nem kizárt, hogy igazából a Galaxy A90-ről van szó. Ez a jelentések szerint egyedi felugró kamerát kaphat, ami képes forogni is, vagyis szelfikhez is jó. Az elsődleges szenzor 48 megapixeles lehet. Az árcsökkentések miatt elképzelhető, hogy AMOLED-panel helyett csak LCD-kijelző kerül a Galaxy A90-be, persze kevesebb tárhellyel és RAM-mal, mint a Galaxy S10 szériában.

Mindez egyelőre csak pletykaszinten létezik, de valószínűleg már ez is aggasztóan hat a Xiaomi, a OnePlus és a Huawei vezetőségére.