Polc és hangfal az IKEA Symfonisk

ikea symfonisk bluetooth hangfal polc hangszóró
IKEA Symfonisk
Vágólapra másolva!
A praktikus lakberendezésben nyújthat segítséget a tárgy.
Vágólapra másolva!

Az IKEA termékei általában rendkívül letisztultak, funkcionálisak és praktikusak. Ez nem pusztán filozófiai kérdés a vállalat részéről, hanem szükségszerűség, hiszen rendkívül kompetitív árazású bútordarabok készítésére szakosodott: kénytelen a lehető legkevesebb alapanyagból készíteni a termékeit, bármiféle szükségtelen blikkfang nélkül.

IKEA Symfonisk Forrás: IKEA

Ettől függetlenül persze időnként kreatívabb homikkal is előrukkol a vállalat, a most bemutatott IKEA Symfonisk egyben polc és hangfal.

Rendben, valljuk be: igazából csak egy Bluetooth-os hangszóró, amit fektetve is fel lehet fúrni a falra, így polcként funkcionálhat.

Az ágy mellé fúrva a Symfonisk kiválthat egy kisméretű éjjeliszekrényt, elég hely van rajta az éppen olvasott könyvnek, egy pohár italnak, a telefonnak vagy az ébresztőórának, esetleg egy kis virágnak vagy egyéb dísznek.

Sajnos nem világos, hogy a Sonos belsővel rendelkező hangszóró milyen teljesítményre képes, azonban a fotó alapján valószínűtlennek tűnik, hogy használat közben észlelhető vibráció lépne fel a dobozának külső felületén. Jó eséllyel nagyobb hangerő mellett sem „vándorolnak" a lapján lévő könnyebb tárgyak, nem fognak miatta panaszkodni a társasházakban a szomszédok.

A Symfonisk augusztusban kerül kereskedelmi forgalomba, méghozzá „kedvező áron", konkrét összeget sajnos nem közölt az IKEA.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!