[Vége] Pár óráig ingyenes a The Elder Scrolls' III: Morrowind

elder scrolls morrowind videojáték
The Elder Scrolls' III: Morrowind
Vágólapra másolva!
Kedd este hatig bárkinek ingyen odaadja a Bethesda.
Vágólapra másolva!

Ma ünnepli a The Elder Scrolls' 25. születésnapját a Bethesda, ennek örömére pedig a saját alkalmazásboltján keresztül, rövid időre ingyen elérhetővé tette a játékszéria Morrowind alcímű, harmadik részét.

The Elder Scrolls' III: Morrowind Forrás: Bethesda

A 2002-ben megjelent Morrowind tette népszerűvé a komplett sorozatot, akár több száz órát is el lehet tölteni a nyílt világú játékkal. Modok is vannak hozzá, amelyekkel alaposan felszépíthető a grafikája, különféle bugok szüntethetőek meg benne, plusz új tartalmak adhatóak hozzá.

A játék magyar idő szerint 2019. március 26. este 6 óráig szerezhető be ingyen és örökre a regisztrációt igénylő Bethesda.net webhelyen: ehhez erre a weblapra kell látogatni, majd a TES25TH-MORROWIND kódot kell megadni a beviteli mezőben. A játék letöltéséhez és telepítéséhez először installálni kell a Bethesda.net Launcher alkalmazást.

A játék minimum rendszerigénye persze megmosolyogtató: legalább Windows 98, 500 MHz-es processzor, 256 MB memória, 32 megabájtos és DirectX 8.1-es videokártya, továbbá 1 GB szabad hely kell neki.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!